Voor de onvermoeibare geesten...
klik verder en alle info ligt voor het grijpen om je plannen vorm te geven.

Buiten het adembenemende kader van het huis heeft ook de streek voor elk wat wils in petto.

Flobecq/Vloesberg ligt in het prachtige Pays des Collines en in het ruimer gebied van le Tournaisis, balancerend op het randje van de Vlaamse Ardennen.

Ben je een fervente wandelaar, of onvermoeibare mountainbiker? Of ervaar je het landschap liever gemotoriseerd, op twee of vier wielen of met échte paardekracht? Spreekt de ouderwetse klasse van een huifkartocht je wel aan? Ook vespatrips door de Vlaamse Ardennen kunnen georgaiseerd worden. 

Of wil je je verblijf bekijken als een weekendje luilekkerland? Met een saunabezoekje achter de hoek , of nog een luxueuzer stapje verder en je eigen sauna voor het weekend? Misschien een diner in het fameuze Le châteaux du Mylord  of ander lekkers in en van de streek... Eén van onze persoonlijke aanraders is 't Schuitje, op een paar kilometer van Lumen7, in Schorisse.

Sinds 2012 heeft Oudenaarde ook zijn eigen museum: MOU. Heb je een passie voor retro-auto's kan je bij MahyMobiles terecht.
Heb je meer dromen, wensen of verwachtingen... laat het ons weten. 

Honden zijn toegelaten in Lumen7, maar kan jullie viervoeter er toch niet bij zijn, kan je hem ook een fantastisch weekend bezorgen in de buurt, in het Hol van Pluto in Schorisse.